Sanne Michelle Floortje Bas Larissa Joyce Demi Mirte Sebastiaan
Het Leids Kwartiertje

Dit artikel

Dit artikel is geschreven op 19-3-2013 door , en is onderdeel van de categorie Natuurwetenschap, Wiskunde & Informatica.

Over Cynthia

Ik ben Cynthia, en inmiddels afgestudeerd masterstudent Bio-Pharmaceutical Sciences aan de Universiteit Leiden. Een heel interessante studie en lees hier waarom. Toen ik mijn blogs schreef, begon ik aan het tweede jaar, dat in het teken zou staan van een aantal keuzevakken, een literatuurscriptie en een 6 maanden eindstage. Daarnaast ben ik in dit jaar fractievoorzitter geweest namens Bewust en Progressief in de Universiteitsraad. Volg me ook op twitter: @CynthiaPullen3.

Over de Master Natuurwetenschap, Wiskunde & Informatica

Sanne blogt over de master Biology. Oudere blogs: Cynthia en Rob (Bio-Pharmaceutical Sciences) en Hanneke (Chemistry). Alle informatie over Biology, Bio-Pharmaceutical Sciences en Chemistry is te vinden op unileidenmasters.nl.

Trefwoorden

, , , , ,

Biologische Wijnproeverij

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd voor een ladies night en wel een biologische wijnproeverij. Voor iedereen die zich er niets bij kan voorstellen: heerlijk wijntjes proeven in de gezellige aanwezigheid van een aantal dames. Dit waren geen gewone wijnen. Al deze wijnen zijn uit biologisch geteelde druiven bereid. Dit houdt in dat de druiven met aandacht en zorg voor het milieu zijn geteeld en dat er geen gebruik is gemaakt van kunstmest en gentechnologie (bron: http://wijn.nl).

Na deze proeverij kan ik wel ervaring spreken dat het allemaal erg lekkere wijnen zijn en dat ze zeker de moeite waard zijn. Hiervoor had ik zelf nog niet echt gehoord van biologische wijnen. Het was een zeer leuke ervaring en gelukkig kan ik er thuis nog van nagenieten omdat ik een rode wijn en een flesje port heb besteld.

De proeverij werd gehouden bij een collega van me die samen met haar man dit type wijnen importeert en weer verkoopt. Mocht iemand geïnteresseerd zijn: http://www.grab-a-grape.nl. Zeker een aanrader als cadeau!Grab a grabe logo

Geef een reactie