Sanne Michelle Floortje Bas Larissa Joyce Demi Mirte Sebastiaan
Het Leids Kwartiertje

Dit artikel

Dit artikel is geschreven op 5-11-2012 door , en is onderdeel van de categorie Natuurwetenschap, Wiskunde & Informatica.

Over Cynthia

Ik ben Cynthia, en inmiddels afgestudeerd masterstudent Bio-Pharmaceutical Sciences aan de Universiteit Leiden. Een heel interessante studie en lees hier waarom. Toen ik mijn blogs schreef, begon ik aan het tweede jaar, dat in het teken zou staan van een aantal keuzevakken, een literatuurscriptie en een 6 maanden eindstage. Daarnaast ben ik in dit jaar fractievoorzitter geweest namens Bewust en Progressief in de Universiteitsraad. Volg me ook op twitter: @CynthiaPullen3.

Over de Master Natuurwetenschap, Wiskunde & Informatica

Sanne blogt over de master Biology. Oudere blogs: Cynthia en Rob (Bio-Pharmaceutical Sciences) en Hanneke (Chemistry). Alle informatie over Biology, Bio-Pharmaceutical Sciences en Chemistry is te vinden op unileidenmasters.nl.

Trefwoorden

, , , , ,

En dagje uit het leven van ….

Na een nacht slapen ging vanochtend om tien voor acht de wekker. Wakker worden onder een warme douche, lenzen in, make-up doen en haar in een staart. Onder de douche had ik mijn outfit al bedacht, die ik snel heb aangetrokken. Vervolgens snel brood uit de vriezer halen en smeren. Tijdens ontbijten het journaal kijken om te zien wat er in de wereld speelt. Na dit proces snel op de fiets naar het LUMC.

Op mijn stageafdeling aangekomen controleerde ik mijn e-mails. Toevallig volg ik deze week ook een vak, dus ik moest om half 10 naar college. We kregen een introductie over het practicum van deze week en een groepsopdracht. Na een korte rondleiding over de afdeling, begonnen we met de groepsopdacht en het filmpje dat we moeten maken. We hadden het script al opgesteld en spraken dit nog even door. Ook de andere opdracht werd verdeeld en iedereen ging aan de slag.

In de tussentijd heb ik ook nog even snel naar mijn cellen op stage gekeken. Want die willen ook wat aandacht. En ik heb deze blog geschreven.

Behalve stagelopen ben ik dit jaar ook studentlid van de universiteitsraad. Maandagmiddag staat altijd in het teken van raadsvergaderingen en deze week hadden we eerst fractieoverleg, waarbij we met onze fractie: BeP-LVS, hadden gesproken over de zaken die komende vergadering aan bod komen.
Na het overleg had ik een uur de tijd om wat stukken af te lezen voor deze cyclus.
We kregen deze middag een begrotingscursus, zodat we wat meer inzicht krijgen in hoe de financiën van de universiteit in elkaar zitten.

Na de begrotingscursus op de fiets naar de supermarkt om het avondeten te halen. Ook zou ik wat boodschappen voor het filmpje doen, dus die had ik ook gehaald.
Thuisgekomen werd het eten gemaakt en nog even lekker op de bank gerelaxt. Om vervolgens rond half 11-11 uur in bed te kruipen.

De universiteitsraad dit jaar. Studentenfracties: BeP, CSL, LVS en SGL. Personeelsfracties: AbvaKabo, PHDoc, UB

Geef een reactie