Sanne Michelle Floortje Bas Larissa Joyce Demi Mirte Sebastiaan
Het Leids Kwartiertje

Dit artikel

Dit artikel is geschreven op 2-3-2015 door , en is onderdeel van de categorie Recht & Bestuur.

Over Demi van Hove

Na het afronden van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid, begin ik nu aan de master Public International Law. Ik ben erg benieuwd naar hoe de master is en door middel van mijn blog wil ik jullie op de hoogte houden van al mijn bevindingen! Meer weten over mij? Klik dan hier.

Over de Master Recht & Bestuur

Heb je belangstelling voor Rechten en Bestuur? Lees dan de blogs van Demi en Joyce! Oudere blogs: Tabitha, Marieke en Dave (Rechten). Of lees de blogs van Mariska en Caroline (Criminologie). Alle informatie over Rechten en Criminology en Crisis & Security Management is te vinden op unileidenmasters.nl.

Trefwoorden

, ,

Filmblog: een dag in het leven van een masterstudent

Inmiddels ben ik alweer een maand bezig met mijn master Public International Law. Tot nu toe vind ik het echt super interessant, maar – zoals verwacht- is het ook heel erg druk. Het is stevig aanpoten, naast werk en andere (sociale) verplichtingen, maar het is het allemaal waard! Ik heb volgende week mijn eerste tentamen en momenteel ziet mijn leven er zo uit: vroeg opstaan, koffie drinken, werken, koffie drinken, college, studeren, koffie drinken, eten, meer studeren, meer koffie. Don’t believe me? Om het te bewijzen, heb ik een dag in mijn leven gefilmd.

 

Geef een reactie