Sanne Michelle Floortje Bas Larissa Joyce Demi Mirte Sebastiaan
Het Leids Kwartiertje

Dit artikel

Dit artikel is geschreven op 31-3-2013 door , en is onderdeel van de categorie Communicatie, Educatie & Media.

Over Nisse

Hoi, ik ben inmiddels alweer afgestudeerd aan de masteropleiding Journalistiek en Nieuwe Media. Maar je kunt hier op Het Leids Kwartiertje lezen wat voor avonturen ik heb beleefd als student, stagiair en als starter! Uiteraard kun je me ook benaderen via Twitter (@nissebnhdd ).

Lees meer over Nisse.

Over de Master Communicatie, Educatie & Media

Floortje blogt over haar leven als studente Book and Digital Media Studies. Oudere blogs: Daan (Lerarenopleiding Geschiedenis), Kim-Lan en Nisse (Journalistiek en Nieuwe Media). Alle informatie over Lerarenopleiding Geschiedenis, Book and Digital Media Studies en Journalistiek en Nieuwe Media is te vinden op unileidenmasters.nl.

Trefwoorden

, , ,

Jean Paul Gaultier x Kunsthal

Het begon allemaal met een knuffelbeer, Nana. Jean Paul Gaultier liet zijn creatieve frustraties los op zijn pluchen muze en plaatste er de iconische ‘puntbeha’ op. Later zou hij deze ontwerpen voor Madonna’s Blonde Ambition tour. In de Kunsthal zijn alle creaties te bewonderen, van héél dichtbij: je zit er met je neus bovenop. ‘Erg gevaarlijk’, zei een vrouw tegen de bewaker toen ze bijna haar hand legde op een met parelmoer en gouddraad bewerkte jurk. Bekijk de hebberig makende kleding (een impressie) in de slideshow.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie