Sanne Michelle Floortje Bas Larissa Joyce Demi Mirte Sebastiaan
Het Leids Kwartiertje

Julian

Ik ben geboren in Leiden maar getogen in Den Haag. Tijdens mijn middelbare schooltijd was ik met van alles bezig behalve school. Mijn interesse ging veel uit naar het oplossen van conflicten (klein of groot) tussen verschillende culturen. Vanwege deze interesse ben ik in 2006 Culturele Antropologie gaan studeren in Amsterdam. Na het behalen van mijn bachelor ben ik eerst een half jaar gaan freewheelen om te ontdekken wat ik wilde met mijn masterstudie.

Sinds februari 2012 doe ik de master Cultural Anthropology and Development Sociology in Leiden en dat bevalt me zeer. Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws om te ontdekken en aan de Universiteit Leiden krijg ik alle kans om dat te doen. Inmiddels ben ik bezig met het schrijven van mijn masterthesis en daarna is het tijd om weer iets nieuws te gaan ontdekken; de arbeidsmarkt.