Sanne Michelle Floortje Bas Larissa Joyce Demi Mirte Sebastiaan
Het Leids Kwartiertje

Dit artikel

Dit artikel is geschreven op 27-6-2014 door , en is onderdeel van de categorie Recht & Bestuur.

Over Caroline

Mijn naam is Caroline en na vier jaar bachelor is het tijd voor de master Forensische criminologie. Verder geniet ik van het leven als student, ga ik regelmatig sporten, lees ik graag en kan ik me uren vermaken met het kijken van series. Door middel van dit blog kunnen jullie op de hoogte blijven van mijn studieperikelen en mijn studentenleventje. Lees
hier meer over mij.

Over de Master Recht & Bestuur

Heb je belangstelling voor Rechten en Bestuur? Lees dan de blogs van Demi en Joyce! Oudere blogs: Tabitha, Marieke en Dave (Rechten). Of lees de blogs van Mariska en Caroline (Criminologie). Alle informatie over Rechten en Criminology en Crisis & Security Management is te vinden op unileidenmasters.nl.

Trefwoorden

, , , ,

Lieve..

Vijf maanden geleden leerden we elkaar kennen. Je was nieuw en zorgde voor de frisse wind waar ik al een tijdje op zat te wachten. Ik leerde je snel steeds beter kennen. Het klikte en we zagen elkaar ongeveer iedere dag. Het werd serieus en soms waren we de hele week onderweg en reisden we door heel Nederland. Dat was een leuke tijd!

Zelfs als ik alleen thuis was kreeg ik je maar niet uit mijn hoofd. Je was het eerste waar ik aan dacht als ik opstond en het laatste als ik ging slapen. Ik vond je leuk! Dacht ik.

Na vier maanden heel intensief contact hadden we elkaar misschien wat te veel gezien en vond ik je soms wat minder leuk. Dan had ik even geen behoefte aan je. Dan nam ik een middagje vrij om in mijn eentje tijd door te brengen.

Uiteindelijk was er zelfs een hele week dat ik nauwelijks naar je om keek en niet aan je wilde denken. Misschien dat je me juist toen slapeloze nachten bezorgde. In de tijd erna vond ik je soms leuk, maar soms ook echt niet.

Nu, na vijf maanden lief en leed gedeeld te hebben, vind ik je eigenlijk gewoon niet meer leuk. Aan het einde van de dag kom je mijn neus uit en wil ik geen contact meer met je. Ik heb veel van je geleerd, maar ik wil geen minuut meer aan je besteden. Ik ga je dumpen. In viervoud. Driemaal hardcopy in een postvakje en eenmaal via blackboard.

Dag scriptie, (hopelijk) tot nooit meer ziens!

Liefs,

Caroline

PS. Bezorg je me wel een mooi eindcijfer?

it's over thesis

2 Comments

 1. Hahahaha erg herkenbaar!

 2. Lia van der meer
  27 juni 2014

  Leuk stukje. Onlangs training gegeven over eerste indruk.
  Ik betrap mij ook nu er weer erop dat in een flits de conclusie al was
  Getrokken. Ik realiseerde mij direct dat er wat anders uit zou kome en werd nieuwsgierig.
  Het einde met een lach afgesloten. Wat werkt het brein toch mooi.

Geef een reactie