Sanne Michelle Floortje Bas Larissa Joyce Demi Mirte Sebastiaan
Het Leids Kwartiertje

Dit artikel

Dit artikel is geschreven op 8-3-2013 door , en is onderdeel van de categorie Recht & Bestuur.

Over Tabitha

Strafrecht is uiteraard platonische liefde numero uno. Verder volg ik nu Caraibistiek om meer kennis op te doen over mijn roots, kijk ik het liefst Amerikaanse crimeseries (in het donker) en doe ik ook nog wat aan fitness, lezen en bourgondische quality time met vrienden. Meer over mij? Ik in vogelvlucht.

Over de Master Recht & Bestuur

Heb je belangstelling voor Rechten en Bestuur? Lees dan de blogs van Demi en Joyce! Oudere blogs: Tabitha, Marieke en Dave (Rechten). Of lees de blogs van Mariska en Caroline (Criminologie). Alle informatie over Rechten en Criminology en Crisis & Security Management is te vinden op unileidenmasters.nl.

Trefwoorden

, , , , ,

Moral support

10:15 uur: ik zat al een uur naar het scherm te turen. Zo af en toe markeerde ik een stuk tekst. Ondertussen beluisterde ik in pyjama muziek die niet zou misstaan in een club op zaterdagavond, nipte ik aan de derde of vierde kop thee van die ochtend en checkte ik elke 5 minuten Facebook. De tragiek van het soggen, met een rap naderende deadline en de teller op slechts 200 woorden.

Ineens krijg ik een berichtje op Facebook, van m’n beste vriendin die sinds vorige maand als advocaat door het leven gaat. “Voor bij het studeren :P”, lees ik in de pop-up. De afbeelding eronder laat -om het in juridisch taalgebruik te zeggen- weinig ruimte voor interpretatie.

 

leukemeneer

 

Ik heb me de rest van de ochtend niet meer kunnen concentreren.

Voor wie ook een boost kan gebruiken in tentamenperiodes en tijdens het schrijven van essays: Hete heren voor bij het studeren. Pas op: zeer hoog verslavingsgehalte.

 

Geef een reactie