Sanne Michelle Floortje Bas Larissa Joyce Demi Mirte Sebastiaan
Het Leids Kwartiertje

Dit artikel

Dit artikel is geschreven op 17-12-2012 door , en is onderdeel van de categorie Communicatie, Educatie & Media.

Over Nisse

Hoi, ik ben inmiddels alweer afgestudeerd aan de masteropleiding Journalistiek en Nieuwe Media. Maar je kunt hier op Het Leids Kwartiertje lezen wat voor avonturen ik heb beleefd als student, stagiair en als starter! Uiteraard kun je me ook benaderen via Twitter (@nissebnhdd ).

Lees meer over Nisse.

Over de Master Communicatie, Educatie & Media

Floortje blogt over haar leven als studente Book and Digital Media Studies. Oudere blogs: Daan (Lerarenopleiding Geschiedenis), Kim-Lan en Nisse (Journalistiek en Nieuwe Media). Alle informatie over Lerarenopleiding Geschiedenis, Book and Digital Media Studies en Journalistiek en Nieuwe Media is te vinden op unileidenmasters.nl.

Trefwoorden

, , , ,

Ratrace

Een doucheput vol haren en verdacht wittig spul (vast crèmespoeling, toch?) van mijn voorganger. Het is de spreekwoordelijke druppel die mijn roommate-emmer doet overlopen. Vanaf heden zoek ik gehaast naar een eigen stek: een zelfstandige plek ZONDER passief agressieve huisgenoten die overal hun territorium afbakenen met haren, gehaktrestjes en nietszeggende post-its. En: met een eigen (schone) douche! Joechei 🙂 Was ik twee jaar geleden nog vrij relaxed en allang blij om in een grote kamer te wonen, kriebelt het nu als een malle. Misschien is het een volgende stap die ik moet nemen in de transformatie tot VV (voorbeeldige volwassene). Net zoals het inleveren van mijn gratis OV, het vorderen van de scriptie en het freelancen daar bij hoort.

Het bezichtigingen van bescheiden stadse studio’s en fijne startersappartementen is begonnen. En ik heb gemerkt dat het een zogenoemde ratrace is. Ben je vijf minuten te laat dan gaat een ander er vrolijk met de buit vandoor (dit gebeurde onlangs). Los van het feit dat je écht moet jagen op woningen, is het vooral spannend en leuk. Ik ga er vanuit dat ik uiteindelijk mijn plekje zal vinden – wellicht binnenkort dus een bericht vanuit mijn eigen paleisje 😉

Hewlett-Packard

                                                                                                                               

Geef een reactie