Sanne Michelle Floortje Bas Larissa Joyce Demi Mirte Sebastiaan
Het Leids Kwartiertje

Dit artikel

Dit artikel is geschreven op 8-5-2012 door , en is onderdeel van de categorie Communicatie, Educatie & Media.

Over Nisse

Hoi, ik ben inmiddels alweer afgestudeerd aan de masteropleiding Journalistiek en Nieuwe Media. Maar je kunt hier op Het Leids Kwartiertje lezen wat voor avonturen ik heb beleefd als student, stagiair en als starter! Uiteraard kun je me ook benaderen via Twitter (@nissebnhdd ).

Lees meer over Nisse.

Over de Master Communicatie, Educatie & Media

Floortje blogt over haar leven als studente Book and Digital Media Studies. Oudere blogs: Daan (Lerarenopleiding Geschiedenis), Kim-Lan en Nisse (Journalistiek en Nieuwe Media). Alle informatie over Lerarenopleiding Geschiedenis, Book and Digital Media Studies en Journalistiek en Nieuwe Media is te vinden op unileidenmasters.nl.

Trefwoorden

, ,

Stageparade

Hoewel ik nu eigenlijk mijn laatste weken bij OOR in ga, heb ik nog een hoop te vertellen over de afgelopen maanden! De tijd vliegt als je het druk hebt en voor je het weet is je stage al lang en breed achter de rug. Bij OOR heb ik de productie en styling verzorgd van de festivalgids – die overigens op 12 mei in de winkel ligt. As we speak werk ik aan een interview met Butch Vig, muziekliefhebbers kennen hem vast wel. Het is de producer van de bekende Nirvana-plaat ‘Nevermind’, de producer van vele rockalbums en de drummer van de band Garbage. Erg leuk! Ik heb een hoop andere dingen mogen meemaken en gelukkig – dankzij die handige iPod – hebben we altijd nog de snapshots:

Foto 1 (v.l.n.r.):

Boven: a) Op vrijdag is het altijd rustig op de redactie. b) Mijn ontmoeting met de Britse band ‘Will and The People’

Onder: a) deze foto schoot ik op de eerste dag stage b) De setlist van de band ‘The Asteroids Galaxy Tour’. Ze speelden in Paradiso en ik recenseerde hen voor OOR.

Foto 2:

Boven: a) Backstage bij ‘Boots Electric’ voor een interview. b) Een kijkje achter de schermen, de OOR modeproductie.

Onder: a) Let niet op de lasercat ogen, Jesse Hughes en ik. b) Modekwartier in Arnhem, waar ik wat kleding voor de fotoshoot ophaalde.

Foto 3:

In het kader van de modeproductie heb ik het land af gereisd voor mode-items. Omdat ik (nog) niet in het bezit ben van een rijbewijs, betekent dat met trolley (en gewapend met een goed boek, On The Road) en al de trein in. Ik was een trouwe NS-klant, geloof me..

Binnenkort meer in beeld gebrachte stage-ervaringen!

Geef een reactie