Sanne Michelle Floortje Bas Larissa Joyce Demi Mirte Sebastiaan
Het Leids Kwartiertje

Dit artikel

Dit artikel is geschreven op 11-12-2012 door , en is onderdeel van de categorie Natuurwetenschap, Wiskunde & Informatica.

Over Karin

Karin is inmiddels afgestudeerd. Hier vind je alle blogs die ze schreef tijdens haar master Biology. Wil je op de hoogte blijven? Volg haar dan op haar nieuwe blog of via twitter.

Over de Master Natuurwetenschap, Wiskunde & Informatica

Sanne blogt over de master Biology. Oudere blogs: Cynthia en Rob (Bio-Pharmaceutical Sciences) en Hanneke (Chemistry). Alle informatie over Biology, Bio-Pharmaceutical Sciences en Chemistry is te vinden op unileidenmasters.nl.

Trefwoorden

, , , ,

Van masterblog naar mamablog

De hele familie is aan het breien geslagen, wat hebben we nog meer nodig: rompertjes, sokjes.....

De hele familie is aan het breien geslagen, wat hebben we nog meer nodig: rompertjes, sokjes…..

Vandaag mag ik het eindelijk wereldwijd kenbaar maken, geen leugens meer over een blaasontsteking of andere vaagheden waardoor ik alsmaar zo witjes zie, geen alcohol drink en heel langzaam met kleine beetjes mijn brood opeet. Met de misselijke weken en de rare kwaaltjes werd het al met de dag werkelijker. Zodra ik de deur uitga ruik ik de inrichting van de straat: net om het hoekje staat er iemand te roken, vlak voor me is de chinees het eten al flink aan het voorbereiden en straks loop ik met een grote boog om de naar oud bier ruikende kroeg links van me.

Maar echt werkelijk wordt het als je het kindje ziet bewegen, nog een prulletje van niks dat even aan je toont dat het al heel wat is. Dan wordt me ook iets anders heel duidelijk: ik ben nu echt geen student meer met een studentenleven waarvan de bevindingen thuis horen op dit blog. Mijn leven gaat even niet meer over werk zoeken of twijfels over doorleren. Het gaat nu over een babykamer inrichten, thuis of in het ziekenhuis bevallen en vooral over heel erg veel genieten van deze nieuwe stap in mijn leven.

Iedereen die me wil blijven volgen is altijd welkom op www.karinlammers.nl.

2 Comments

  1. Janneke Kimstra (@JMKimstra)
    11 december 2012

    Gefeliciteerd!

  2. Van harte gefeliciteerd en geniet van elke seconde. Voordat je met je ogen knippert gaan ze ineens in Wageningen met hun Masterthesis beginnen 🙂

Geef een reactie