Hoi! Ik ben Emma, 21 jaar oud en ik vertoef inmiddels alweer bijna vier jaar in het fijne Leiden. Ik studeer Wijsbegeerte en ben momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor. Ik heb dit jaar ook de minor journalistiek gevolgd, waar ik mijn liefde voor schrijven verder heb kunnen ontplooien.

Naast het dagelijkse filosoferen ben ik elke maandag trouw te vinden op de borrel bij mijn studentenvereniging A.LS.V. Quintus. Onder het genot van een biertje kan ik hier lekker ontspannen en bijpraten met mijn dispuutsgenoten. Om het bier eraf te sporten hobbel ik ook graag over het veld bij LVV Football Factory, waar ik mijn liefde voor voetbal kan uiten. Samen met een fantastisch team is het niet alleen feest op het veld, maar ook tijdens de derde helft. (Dit laatste is helaas dan weer iets minder goed voor mijn conditie.)

Verder ga ik in mijn vrije tijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor mijn platencollectie, lees ik graag een goed boek of ben ik met mijn vrienden te vinden op het terras!

Ik schrijf over van alles wat ik mee maak en geef je op deze manier graag een kijkje in mijn drukke, maar oh zo heerlijke studentenleven.