Ik ben Juliette. In eerste instantie ben ik een schrijver. Ik klad boekjes vol over mijn dagen, gedachten en voornemens. Verder ben ik een vriendin, een zus, een dochter, een collega, een student, en ga zo maar door. Dus, hallo daar!

Ik studeer geschiedenis en zit nu in mijn tweede jaar, ik heb als afstudeerrichting middeleeuwen gekozen en ben nog steeds erg in mijn nopjes met deze keuze. Voordat ik aan universiteit Leiden begon haalde ik mijn Propedeuse voor de lerarenopleiding geschiedenis in Rotterdam. Daarvoor werkte ik fulltime in de horeca, tegenwoordig werk ik nog maar twee avonden in een frans restaurant in mijn lievelingsstad Den Haag.

Hoewel ik wel een bepaalde fascinatie heb voor studentenverenigingen, is het niet iets voor mij. Dus wees niet bang als het ook niets voor jou is, Leiden is ook heel leuk zonder bij een studentenvereniging te zitten! Ik kan heel erg genieten van lekker eten, mooie kleren en comfortabel wonen. Ik hou van films, boeken en eindeloos aan de bar hangen met een biertje. Ik ben een enorme uitsteller en een middelmatige student, daar heb ik vrede mee. Welkom op het Leids Kwartiertje!