Hoi! Ik ben Nienke, 20 jaar oud en studente Geschiedenis. Hoewel ik het eerste anderhalf jaar zo gek was om elke dag heen en weer te reizen vanuit Oud-Beijerland, waar ik ben opgegroeid, woon ik sinds eind 2018 eindelijk in Leiden. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn tweede jaar en volgend jaar ga ik me focussen op onze vaderlandse geschiedenis, met een minor in Journalistiek en Nieuwe Media ernaast.

Naast mijn studie ben ik actief bij mijn studievereniging (de HSVL) in de commissie voor de eerstejaars, de COACH. Verder spring ik van bijbaantje naar bijbaantje en heb ik voor deze zomer een stage bij LINDA. binnen kunnen slepen. In mijn vrije tijd probeer ik naar het USC te gaan, dans ik graag in mijn kleine studentenkamer en kijk ik stiekem te veel films.

Ik heb voor de opleiding Geschiedenis gekozen omdat ik graag schrijf en verhalen vertel, en dat is dan ook zeker een reden voor mij om hier een blog te schrijven. Graag vertel ik jullie over alles wat deze prachtige stad en deze historische universiteit te bieden hebben.