Drie weken roostervrij omdat het zo uitkomt in mijn planning. Niet zo gunstig, maar er stond van alles op het programma en ik zit momenteel alweer in de laatste week van de vakantie. De dingen die ik in ieder geval geregeld wou hebben, zijn mijn 6 maanden-onderzoeksstage en mijn literatuurscriptie, de laatste onderdelen van mijn studieprogramma.

Allereerst de literatuurscriptie. Dit is een literatuuronderzoek van 5 weken waar uiteindelijk een sport review-artikel van moet komen van ongeveer 20 pagina’s tekst. Ik had hiervoor drie mogelijke ideeën: iets met geneesmiddelformulering (omdat ik hierin waarschijnlijk ook mijn 6 maandenonderzoek wil doen), iets met toxicologisch kankeronderzoek of een klinisch onderzoek. Voor alle drie had ik wel contacten. Uiteindelijk is het een onderzoek geworden bij een PhD student van het RIVM/DDT (DDT is een afdeling van het onderzoeksinstituut van mijn opleiding: Drug Delivery Technology). Hierbij ga ik een literatuuronderzoek doen naar vaccin delivery systems. Gemakkelijk gezegd: toedieningsmogelijkheden voor vaccins.

Voor mijn stage heb ik contact gelegd met een bedrijf op het Bioscience park. Ik laat de naam nog even achterwege, gezien ik nog niet 100% zeker ben of het door gaat. Bij dit bedrijf heb ik een gesprek gehad dat erg prettig verliep en ik ben in afwachting van twee projectvoorstellen, waar ik uit kan kiezen. Dit is nog even afwachten.

Ondanks deze dingen heb ik ook wel tijd voor mezelf vrijgemaakt. Want ik heb nu nauwelijks kerstvakantie dus die moest ik nu maar doen. Ik heb een paar nieuwe puzzels gekocht van de wasgijserie en van Jan van Haasterenserie. Dus ik vermaak me goed! Ook mijn vriend heeft lekker een week vakantie genomen dus we zijn ook met ons huis bezig.

Wasgij puzzel