Hi, ik ben Stella!

In mijn eerste jaar in Leiden, toen ik net op kamers was gegaan en écht volwassen werd, had ik een blog om opmerkelijke situaties te delen die ik verbond aan persoonlijke ervaringen. Toen vond ik het belangrijk om persoonlijke moeilijkheden te delen om geen oppervlakkige stukjes te produceren. Op Leids Kwartiertje zal ik mijn ervaringen verbinden aan het studentenleven dat iedereen herkent.

Hier blog ik over mijn leven als masterstudent Arts & Culture en Cultural Anthropology. De weg hiernaartoe is naast het studeren aan twee verschillende faculteiten, gevuld met (deeltijd-)studentbesturen, stage, studenten(sport)verenigingen, verschillende bijbaantjes en gelukkig een sociaal leven. Met recht ben ik dus wel ervaringsdeskundige te noemen als iemand zich afvraagt hoe je een studentenleven kunt vullen, hoewel dit ook consequenties heeft gehad (lees: het flink overschrijden van de nominale studieduur…).

In dit laatste jaar van mijn studententijd voel ik een innerlijke tweestrijd. Aan de ene kant kan ik maar moeilijk om afscheid nemen van mijn veilige studentenleven, maar ik zie ook dat het leven – verrassend genoeg – niet voorbij is als je bent afgestudeerd door vriendinnen die aan het werk zijn en samenwonen.

Kortom, een goed moment om weer te gaan bloggen!


LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stella-van-mever-936490112/ Instagram: https://www.instagram.com/stellavanmever/
Link naar oude blog: http://breedunicorns.blogspot.com