Dit is de laatste blog die je van mij leest, ik ben namelijk al een tijdje afgestudeerd! Het grotemensenleven gaat beginnen en daar hoort bloggen over mijn studenten bestaan helaas niet meer bij.

Ik ga dat bloggen wel heel erg missen. Mijn eerste blog kwam online op 15 mei 2019, ik gaf in deze blog drie tips om fluitend je deadlines te halen. Spannend vond ik dat, mijn allereerste stukje online. Ik was heel benieuwd naar de reacties. Gelukkig bleef het niet bij éen blog, ik schreef daarna nog 29 andere blogs. Wat dus betekent (kom ik net achter), dat dit de dertigste en laatste blog is. Ik schreef over duurzaamheid, stemmen, verkiezingen, Spaans en mijn studentenleven. Mijn blogs die het vaakste gelezen zijn, gaan over duurzaam op vakantie gaan en duurzaam leven als student.

Diversiteit, duurzaamheid en mentale gezondheid

In de stukjes die ik schreef vond ik het heel belangrijk om aandacht te geven aan onderwerpen als diversiteit, duurzaamheid en mentale gezondheid. Zelf ben ik veel bezig met duurzaamheid en niets is leuker dan het delen van deze kennis. Ik hoop dat jij als lezer veel hebt gehad aan mijn tips. Het schrijven van mijn blog over mentale gezondheid, namelijk mijn grootste angst, vond ik echt heel erg spannend. Ik ben normaal helemaal niet zo open over dit onderwerp en nu heb ik er een blog over geschreven die honderden mensen hebben gelezen. Ik heb ook heel veel reacties op deze blog gehad, dit maakt het voor mij ook makkelijker om hier in de toekomst over te praten. Daarom is dit voor mij echt de blog waar ik het meest trots op ben.

Heel blij met het behalen van mijn diploma

Grotemensenbaan

Nu is het tijd om een punt te zetten achter het studentenleven en het bloggen. Ik heb namelijk begin dit jaar mijn master Journalistiek en Nieuwe Media gehaald, dus het is tijd voor een grotemensenbaan. Best gek om weg te gaan bij de Universiteit Leiden. Ik heb er 2,5 jaar gestudeerd en bijna even lang gewerkt. Én ik schreef dus een groot deel van deze tijd blogs. Stiekem ga ik nog niet helemaal weg bij de uni, ik blijf namelijk taalcursussen volgen van Spaans. De eerste twee heb ik gehaald en in september start ik hopelijk met de derde.

Ik hoop dat jij als lezer veel plezier hebt gehad aan het lezen van mijn blogs én dat je af en toe wat hebt geleerd van mijn blogs.