Charlotte ArnoldyHoi, mijn naam is Charlotte Arnoldy! Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Politicologie: Internationale Betrekkingen en Organisaties. Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in politiek dus dit leek de beste studie voor mij. Daarnaast ben ik vorig jaar met een tweede studie begonnen, namelijk Wijsbegeerte. Hier ben ik razend enthousiast over. Ik ben dan ook heel blij dat ik heb besloten het te gaan doen.

Ik ben heel actief bij mijn studievereniging en een studentenvereniging. Bij mijn studievereniging (de SPIL) zit ik momenteel in de Commissie Onderwijs. Hierbij organiseren we studie gerelateerde workshops en lezingen en zorgen we voor de evaluatie van het onderwijs. Ook ben ik actief lid van LVVS Augustinus. Iedere maandag en woensdagavond ben ik daar met een biertje in mijn hand te vinden op de borrel, om even compleet te ontspannen.

Daarnaast hou ik er de nodige hobby’s op na. In mijn vrije tijd teken ik graag, het liefst illustratieve cartoons. Verder hou ik van kunst en mode, waarover ik blog op ceelot.com. Ook probeer ik af en toe te gaan sporten (tot nog toe niet met de beste resultaten moet ik zeggen) bij het USC. Dat alles doe ik in de mooist studentenstad van Nederland: Leiden!

Tijd heb je niet, die moet je maken. Vooral voor dingen die belangrijk en interessant voor je zijn. Dat hoop ik ook uit te dragen met mijn blogs!

Lees alle blogs van Charlotte hier!