Kim OssewoldMijn naam is Kim Ossewold en ik heb moeite met keuzes maken, vandaar dat ik twee studies ben gaan doen die me beide heel erg leuk leken. Sinds het begin van mijn studentenleven woon ik al in Leiden. Eerst drie jaar op kamers, en sinds kort in mijn eigen studio.

Ik ben begonnen met de bachelor Psychologie en na het eerste jaar ben ik er Religiewetenschappen bij gaan doen. Het zijn twee studies die elkaar heel mooi aanvullen en ik kan dingen die ik bij de ene studie geleerd heb vaak gebruiken bij de andere studie. Religiewetenschappen is een hele kleine studie terwijl Psychologie juist heel groot is. De studie-ervaringen zijn daardoor heel verschillend, waar ik in mijn blogs meer over zal vertellen.

Ik vind het heel leuk dat ik mag bloggen voor Het Leids Kwartiertje. Schrijven is altijd een passie geweest en doe ik al… sinds ik kan schrijven. Op de basisschool had ik al besloten dat ik later een boek zou gaan schrijven, en daar ben ik nu inderdaad ook mee bezig! Naast schrijven ben ik veel aan het tekenen en sinds kort ook begonnen met animaties maken. Eigenlijk gaat er iets te weinig tijd naar mijn scripties dan verstandig zou zijn, maar ik doe mijn best een balans te vinden.

Lees alle blogs van Kim hier!