Hoi! Ik ben Heleen, 19 jaar, en ben rechtstreeks van de middelbare school uut Twente het Leidse leven ingerold. Nadat ik er op de open dag achter kwam dat de studie Frans het niet voor mij zou worden, heb ik mij op de Nederlandse taal en cultuur gestort. Hoewel ik van mezelf niet zou zeggen dat ik een talenknobbel heb, heb ik geen gebrek aan passie voor taal! Dit is ook een reden waarom ik aankomend studiejaar een aantal vakken klassieke talen wil gaan volgen.

Maar mijn interesse rijkt verder dan alleen studeren: ik woon in een huis met 28 fantastische huisgenoten, sta regelmatig op het hockeyveld, geef les op de zeilschool ’t Stekelbaarsje in Friesland, houd van pianospelen en zingen en ben bij de K.R.S.V. Njord vaak te vinden in een boot of op de borrel. Tot nu toe alleen in de lente, maar wie weet volgend jaar…

Al met al lijken mij dit meer dan genoeg redenen om jullie lezers te verblijden met alles waar ik over kan schrijven en ondertussen nog een beetje geld binnen te krijgen! Niet te vergeten moeten we ome DUO ook weer terugbetalen aan het eind van de studietijd.