Wouter ZwiersMijn naam is Wouter Zwiers. Ik ben 19 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Norg, een dorp in het noordwesten van Drenthe. Na een jaar met veel plezier Politicologie gestudeerd te hebben, kwam ik erachter dat mijn passie bij schrijven lag. Daarom studeer ik nu Nederlandse Taal en Cultuur.

In mijn vrije tijd lees ik graag. Qua genres lees ik ongeveer alles wat los en vast zit en ook besteed ik veel tijd aan het bijhouden van nieuws en media. Daarnaast hou ik erg van het schrijven van gedichten, columns en vreselijke woordgrappen. Ook hou ik me veel bezig met voetbal en al het nieuws eromheen. Tot slot besteed ik veel tijd in de trein tussen Leiden, Assen, en Nijmegen, de woonplaats van mijn vriendin.

De reden om als blogger te werk te gaan kwam voort uit mijn grote interesse voor schrijven. Daarnaast hoop ik met mijn posts beginnende studenten wegwijs te maken in de stad, de universiteit en alles daaromheen. Ook mijn interesse voor politiek is nog altijd aanwezig. Daarom zou ik graag schrijven over maatschappelijke en politieke ontwikkelingen en de invloed daarvan op (aankomende) studenten. Denk hierbij aan grote tekorten in een bepaalde arbeidssector en het voortdurende debat over de studiefinanciering. Daarnaast heb ik natuurlijk de nodige ervaring opgedaan met het kiezen van een studie en het wisselen hiervan. Ook zelf zal ik voortdurend nog genoeg nieuwe dingen tegen het lijf lopen waarover ik graag mijn gedachten de wereld in slinger!

Lees alle blogs van Wouter hier!