Vorige week heb ik mijn eerste stapjes gezet in mijn carrière op het witte doek (eigenlijk op youtube). Ik was gevraagd om voor de masterpromotiefilmpjes iets te vertellen over mijn master. Of ik dat wilde doen? Ja hoor, het is altijd leuk om te praten over iets wat je leuk vindt!

Toen ik aankwam op de set werd ik eerst naar een aparte kamer gebracht, hier moest ik, zoals het ook bij een echte film gaat, wachten tot mijn voorganger klaar was. Helaas was er geen make-up afdeling (gelukkig had ik dat thuis al gedaan!), dus het was puur wachten.

Mijn voorganger was klaar en dat betekende dat het tijd was om aan mijn one-minute-of-fame te werken! Het was de bedoeling dat ik zes vragen over mijn studie zou beantwoorden vanuit mijn eigen visie en dat zou ik twee keer moeten doen omdat ze twee verschillende lenzen wilden gebruiken. Zo gezegd zo gedaan zou je denken! Nou dat viel even tegen, mijn eerste onderbreking kwam door een schattig Chinees mannetje die de tuin van de Sterrewacht in wilde, er mochten geen mensen op de achtergrond te zien zijn, dus moest ik die vraag overdoen. Vervolgens heb ik sommige vragen nog drie keer beantwoord omdat ik te snel praatte, oeverloos begon te babbelen of uiteindelijk toch niet tevreden was over mijn antwoord (er gingen een aantal vragen ook wel in één keer goed hoor!) Ik ben benieuwd naar het eindresultaat, maar ik denk niet dat ik een geboren tv/film-talentje ben. Ik hou het denk ik toch maar bij een carrière als criminoloog.

Achter de schermen!

Achter de schermen!