De hele familie is aan het breien geslagen, wat hebben we nog meer nodig: rompertjes, sokjes.....

De hele familie is aan het breien geslagen, wat hebben we nog meer nodig: rompertjes, sokjes…..

Vandaag mag ik het eindelijk wereldwijd kenbaar maken, geen leugens meer over een blaasontsteking of andere vaagheden waardoor ik alsmaar zo witjes zie, geen alcohol drink en heel langzaam met kleine beetjes mijn brood opeet. Met de misselijke weken en de rare kwaaltjes werd het al met de dag werkelijker. Zodra ik de deur uitga ruik ik de inrichting van de straat: net om het hoekje staat er iemand te roken, vlak voor me is de chinees het eten al flink aan het voorbereiden en straks loop ik met een grote boog om de naar oud bier ruikende kroeg links van me.

Maar echt werkelijk wordt het als je het kindje ziet bewegen, nog een prulletje van niks dat even aan je toont dat het al heel wat is. Dan wordt me ook iets anders heel duidelijk: ik ben nu echt geen student meer met een studentenleven waarvan de bevindingen thuis horen op dit blog. Mijn leven gaat even niet meer over werk zoeken of twijfels over doorleren. Het gaat nu over een babykamer inrichten, thuis of in het ziekenhuis bevallen en vooral over heel erg veel genieten van deze nieuwe stap in mijn leven.

Iedereen die me wil blijven volgen is altijd welkom op www.karinlammers.nl.