Ik ben Lieke. Al 5 jaar studeer ik aan de Universiteit Leiden. In die tijd heb ik de Bachelor Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie afgerond en studeer ik nu nog Journalistiek & Nieuwe Media. Ik ben bijna klaar met mijn Master, maar mijn plan is om nog een Master te doen. Welke dit wordt, is nog spannend. Ik ben, met mijn 22 lentes op deze Aarde, nog niet klaar voor een volwassenmensenbaan.

Zoals veel studenten, ben ik lid bij een studentenvereniging. In mijn geval is dit Catena, hoewel ik hier vooral op woensdagavonden ben om te repeteren met mijn Acapella-koor: aCatena. Gelukkig doet Catena niet aan verplichtingen en word ik niet gestraft voor mijn maar-één-keer-per-week-aanwezigheid. Pubquizzes en mensa’s – voor weinig dineren op je studentenvereniging – brengen mij ook langs Catena.

Mijn vrije tijd besteed ik aan lezen, series en films kijken, gamen, familie, vrienden, vriendje en kat. Series/films/boekengenre’s die ik leuk vind zijn alle genre’s op actie na. Fantasygames en Arthouse films vooral kan ik waarderen. Ik wil graag bloggen, omdat ook schrijven een hobby is van mij. In mijn vrije tijd schrijf ik graag fictie. Daarnaast lijkt het me erg leuk om mensen te laten lezen over mijn studententijd.