Zoals jullie allemaal wel weten ben ik raadslid voor de universiteitsraad. Deze week is het weer medezeggenschapsverkiezingen!
Ik wil graag mijn taken in de UR nog een jaar voorzetten.

Kritisch het beleid beoordelen. Dat is de kracht van BEP!

Prioriteit voor onderwijs en onderzoek. Dat is de kracht van BEP!

Bewust en Progressief is dé studentenpartij van nu. BEP is van mening dat de communicatie tussen Universiteitsraad en de Faculteitsraden beter kan. Zeker als het gaat over het onderbrengen van kleine studies in brede bachelors. Ook als het gaat om invoering van decentrale selectie voor numerus fixus en het bespreken van de onderwijs- en examenreglementen. Wij willen ons blijven inzetten voor inspirerende docenten, het behouden van onze hoogwaardige academische gemeenschap en voor goede faciliteiten. Bovendien wil BEP zich sterk blijven maken voor duurzame aanpassingen en investeringen om de universiteit rendabeler te maken.

Al jarenlang zijn we de actiefste partij binnen de Leidse medezeggenschap. Wij zijn geen partij die zich alleen tijdens de campagne laat horen, maar wij zetten ons het hele jaar in om zoveel mogelijk van ons programma waar te kunnen maken. Zo is sinds 2009 al een deel van de universiteit overgegaan op groene stroom en is de studentensportkaart er gekomen. In 2012 zijn de wifi-voorzieningen verbeterd en wordt door BEP al jarenlang de slechte bereikbaarheid van de studieadviseurs aan de kaak gesteld. Zowel binnen de Universiteitsraad als de verschillende Faculteitsraden zijn we altijd duidelijk aanwezig en volgen we de bestuurders kritisch.

Via deze blog willen we je vragen om ervoor te zorgen dat BEP haar goede werk kan blijven doen. Met jouw stem kunnen we dat blijven doen. Stemmen kan via stemmen.leidenuniv.nl Kies daar voor één van de kanjers van Bewust en Progressief.

Op onze website www.bep.nu vind je ons verkiezingsprogramma en nog veel meer informatie over de actiefste studentpartij van Leiden.

Ook op Facebook kun je ons vinden, ga naar http://www.facebook.com/stemBeP  en like ons! Of volg ons via twitter: @BePleiden

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Helder, kritisch en meedenkend. Dat is de kracht van Bewust en Progressief! 

 

Cynthia Pullen, lijsttrekker Universiteitsraad Bewust en Progressief.

Via deze link kun je laten weten dat je op ons hebt gestemd: http://www.facebook.com/events/235964376505105/

Nieuwe BeP logo