Ook ik als masterstudent kijk uit naar mijn vakantie. Na een jaar lang hard werken zat mijn stage er ook eindelijk op. De laatste paar weken waren toch nog wel wat stressen. Ik wou eigenlijk nog zoveel dingen doen en afronden. En er was natuurlijk veel te weinig tijd. Lange dagen maken resulteerde uiteindelijk wel in een ontzettend goede presentatie waar ik trots op terug kijk. Ook mijn verslag is helemaal af en ingeleverd, dus sinds afgelopen vrijdagmiddag had ik eindelijk echt vakantie!

Is het dan niet een zwart gat waar je in valt zo na een langdurig onderzoek? Eerlijk gezegd heeft het twee kanten. Aan de ene kant vind ik het heel erg jammer dat mijn bijdrage nu klaar is. Ik wou nog veel dingen uitzoeken en ik had nog niet het gevoel dat er echt een eind in zicht was. Aan de andere kant, dat is de wereld van wetenschappelijk onderzoek. Dat is gewoon nooit klaar!

Zeker nu het ontzettend lekker weer is ben ik toch wel erg blij dat ik vakantie heb en niet op het lab sta. Eindelijk heb ik lekker tijd voor mezelf en kan ik dingen doen waar ik al erg naar uitkeek. Ik heb al twee heerlijke chicklits uit (beide van Jill Mansell). Ook ben ik lekker naar de kapper geweest.
Vanmiddag een dag fijn naar het strand en er staat ook nog een vakantie op de planning met m’n vriend! Dus ik mag absoluut niet klagen.

Zoals jullie weten duurt mijn master nog een jaar, dus ben ik ook nog niet klaar met het schrijven van de blogs over een master Bio-Pharmaceutical Sciences. Ik ga nu nog even lekker genieten van mijn vakantie (de blogs zullen ook iets minder regelmatig verschijnen) om zo in september weer fris en fruitig te kunnen beginnen aan mijn laatste jaar als student.

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie!

Strand vakantie