Dit semester ben ik student aan ‘The College of William and Mary‘ in Williamsburg, Amerika. Zoals bij elke universiteit lopen de nieuwelingen eerst de introductieweek. Hier ging het er alleen wel heel Amerikaans aan toe.

Mijn eerste weken hier zitten er inmiddels op. Na een hele vreemde en hilarische introductieweek, wat ongemakkelijke eerste lessen en een paar redcup-fraternity-party’s ben ik mijn ‘cultuurshock’ te boven gekomen. Verder vinden ze mij goed genoeg voor het soccer team, dus dat kan ik ook in mijn zak steken.

Beelden zeggen tegenwoordig meer dan woorden, dus heb ik een vlog gemaakt van de introductieweek.

Introductieweek op zijn Amerikaans

Wil je meer weten over mijn tijd hier in Amerika, houd deze blog dan in de gaten en abonneer ook zeker op mijn Youtube kanaal VanSlootenTV!